Categories
σκυλί που τρέμει

Γιατί ο σκύλος γλείφει τα πόδια – Ο πλήρης οριστικός οδηγός

Δουλεύω με σκύλους κάθε μέρα. Δουλεύω με μεγάλο αριθμό σκύλων. Μου άρεσε να δουλεύω μαζί τους εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μια εντελώς μοναδική εργασιακή εμπειρία.
Τι κάνει τον σκύλο να γλείφει τα πόδια του; Η πιο προφανής απάντηση είναι ότι είναι μια συμπεριφορά που έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν, και επομένως είναι ένα ένστικτο που πρέπει να τιμήσουμε.
Μου αρέσει να ονομάζω αυτή τη συμπεριφορά «γλείφοντας το χέρι» γιατί κάνει το χέρι να φαίνεται ότι είναι το κέντρο της προσοχής. Αυτός είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια ικανότητα που όλοι έχουμε.
Συνήθειες αυτο-περιποίησης
Με μεγάλωσε ένας εκτροφέας σκύλων. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να βοηθήσω τα σκυλιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και καλή θέληση. Πάντα τους έβλεπα ως μέλος της οικογένειας. Πάντα βελτίωνα την αυτοεκτίμηση και επικεντρώνομαι πολύ στις δικές μου ανάγκες.
Η αυτο-περιποίηση είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής του σκύλου. Το φυσικό ένστικτο του σκύλου είναι να περιποιείται τον εαυτό του. Είναι σημαντικό να έχεις έναν δυνατό, καλά εκπαιδευμένο σκύλο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ με τον δικό μου σκύλο. Θέλω να είμαι ένα καλό παράδειγμα καλής περιποίησης και να φαίνομαι πάντα ως μέρος ενός καλού groomer.
Είχα πολλές εμπειρίες “γλείφοντας πόδια”. Έχω επίσης πολλές εμπειρίες με «γλείψιμο χεριών». Είχα πολλές διαφορετικές εμπειρίες με αυτό το είδος συμπεριφοράς. Είχα πολλούς διαφορετικούς τρόπους να το αντιμετωπίσω.
Δερματική ενόχληση
Έγινα πιστοποιημένη τοπική ενυδατική κρέμα και σαμπουάν σκύλων το 2014. Είμαι περιποιητής σκύλων από το 2009. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια για την περιποίηση και τη θεραπεία των σκύλων μου. Αντιμετωπίζω τα σκυλιά μου και έχω αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση του πώς λειτουργούν και τι μπορούν να κάνουν.
Το δέρμα ενός σκύλου είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Είναι σημαντικό να μην ξύνετε ή τσιμπάτε ποτέ το δέρμα του σκύλου σας. Ο σκύλος μαθαίνει πώς να μην παθαίνει έλκη και να αυτοπροστατεύει το δέρμα του. Είναι σημαντικό να πείτε στον σκύλο σας ότι δεν πρόκειται να τον ξύσετε.
Έχω δει αυτή τη συμπεριφορά σε όλο τον κόσμο και έχω δει αυτή τη συμπεριφορά σε πολλά διαφορετικά είδη ζώων. Είναι μια συμπεριφορά που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στον ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να είναι πολύ επώδυνο και μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό όταν δεν γίνεται σωστά.
Τροφικές αλλεργίες
Γιατί ο σκύλος γλείφει τα πόδια
Το επόμενο πράγμα για το οποίο θέλω να μιλήσω είναι οι τροφικές αλλεργίες. Ναι, υπάρχουν σκύλοι που έχουν τροφικές αλλεργίες και γι’ αυτό μπορεί να είναι τόσο άρρωστοι και τόσο στενοχωρημένοι. Όταν έχετε έναν σκύλο που έχει τροφικές αλλεργίες, πρέπει να καταλάβετε πώς να τους αντιμετωπίσετε.
Είμαι αλλεργικός σε πολλές τροφές καθώς και σε κάποια φάρμακα και είχα πολλές αντιδράσεις, ειδικά σε ορισμένα τρόφιμα στα οποία είμαι αλλεργική. Για παράδειγμα, είμαι αλλεργικός στα αυγά και είχα αντιδράσεις σε αυτά. Είχα επίσης αντιδράσεις σε ξηρούς καρπούς και φιστίκια. Έχω επίσης αντιδράσει σε γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα τρόφιμα στα οποία είχα αντιδράσεις.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί η διαφορά μεταξύ των τροφικών αλλεργιών και των τροφικών ευαισθησίας. Εάν αισθάνεστε ότι ο σκύλος σας έχει τροφικές αλλεργίες, αυτό δεν είναι απαραίτητα το ίδιο με μια τροφική ευαισθησία. Στην πραγματικότητα, πολλά σκυλιά με τροφικές ευαισθησίες δεν έχουν αλλεργίες. Τροφική ευαισθησία είναι όταν ένας σκύλος είναι αλλεργικός στο ίδιο φαγητό ξανά και ξανά.
Πόνοι ή πόνοι
Εάν έχετε έναν σκύλο που έχει τροφική ευαισθησία ή τροφική αλλεργία, είναι σημαντικό να μπορείτε να πείτε στον σκύλο σας ότι θα θέλατε να είναι άνετα και να του προσφέρετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Έχω ακούσει πολλούς ανθρώπους να λένε ότι άρχισαν να γλείφουν το πόδι του σκύλου τους. Αυτό σημαίνει ότι ο σκύλος αισθάνεται ότι το σώμα ή το μέρος του σώματος πρόκειται να πονέσει. Όταν ο σκύλος γλείφει το πόδι του, το σώμα αισθάνεται τον πόνο και ο σκύλος αισθάνεται τον πόνο του. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό μέρος του τρόπου με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στον πόνο.
Μερικοί σκύλοι θα πονέσουν πολύ και θα πονέσουν πολύ όταν τρώνε συγκεκριμένες τροφές. Με άλλα λόγια, θα πονέσουν πολύ όταν τρώνε ορισμένα τρόφιμα. Αυτό δεν σχετίζεται με το τι προκαλεί τον πόνο.
Ανία ή Άγχος Αποχωρισμού
Ανία ή άγχος αποχωρισμού, αυτό σημαίνει όταν δεν τρώμε και πρέπει να είμαστε γύρω από άλλους ανθρώπους. Εάν έχετε ένα σκυλί που βαριέται, πρέπει να ξέρετε πώς να βοηθήσετε τον σκύλο σας να αισθάνεται ασφαλής, άνετος και αγαπημένος. Θα ήθελα να ξεκινήσω παίρνοντας τον βόλτα κάθε μέρα αν μπορώ. Τα σκυλιά χρειάζονται πολλή αγάπη και φροντίδα και πρέπει να νιώθουν ασφάλεια.
Το σώμα ενός σκύλου είναι πολύ ευαίσθητο στην πλήξη ή στο άγχος αποχωρισμού. Είναι πολύ οδυνηρό για έναν σκύλο να βαριέται ή να αποχωρίζεται από τον ιδιοκτήτη του. Είναι πολύ οδυνηρό να βαριέσαι ή να αποχωρίζεσαι από τον σκύλο σου. Εάν έχετε ένα σκυλί που βαριέται ή αποχωρίζεται από τον σκύλο σας, πρέπει να ξέρετε πώς να το συμπεριφέρεστε.
Ανία ή άγχος αποχωρισμού είναι όταν ένας σκύλος μπορεί να βαρεθεί σε ένα περιβάλλον σπιτιού. Όταν ένας σκύλος βαριέται δεν πρόκειται να απολαύσει τις δραστηριότητες του σπιτιού. Επομένως, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι δραστηριότητες που αρέσουν στον σκύλο είναι διαθέσιμες. Αν θέλετε να αρέσουν στον σκύλο σας οι δραστηριότητες του σπιτιού, πρέπει να του παρέχετε τις ευκαιρίες.
Παράσιτα
μπορεί να είναι μια πρόκληση για θεραπεία. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη θεραπεία ενός παρασίτου είναι να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος έχει υγιεινή διατροφή και αρκετή άσκηση. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας έχει πρόσβαση σε μια ποικιλία τροφών, έτσι ώστε όταν επιστρέψετε στο σπίτι ο σκύλος σας να μην βαριέται τις ίδιες τροφές.
μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στους σκύλους, ειδικά σε σκύλους που έχουν αλλεργίες. Πολλοί σκύλοι έχουν μολυνθεί από παράσιτα και ορισμένα παράσιτα μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας στους σκύλους. Τα παράσιτα είναι μικροί οργανισμοί και μπορεί να είναι τόσο απλοί όσο ένας ψύλλος ή τόσο περίπλοκοι όσο μια ταινία. Τα παράσιτα που προκαλούν τόσο σοβαρά προβλήματα περιλαμβάνουν:
είναι παράσιτα που μπαίνουν στο σώμα ενός σκύλου. Όταν ένας σκύλος έχει παράσιτα, δεν πρόκειται να νιώθει υπέροχα. Τα παράσιτα προκαλούν πολύ πόνο, αλλά πρέπει να ξέρετε πώς να τα αντιμετωπίζετε.
Διαχείριση λοιμώξεων από βακτήρια ή ζυμομύκητες
Οι βακτηριακές λοιμώξεις ή οι μολύνσεις ζύμης είναι λοιμώξεις που μπορεί να είναι πολύ σοβαρές για τους σκύλους. Μπορεί να είναι απειλητικά για τη ζωή και μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία και τη γενική ευημερία του σκύλου. Οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να είναι τόσο απλές όσο μια λοίμωξη του αυτιού ή τόσο περίπλοκες όσο μια μόλυνση του κόλπου. Οι μολύνσεις ζύμης μπορεί να είναι τόσο απλές όσο μια μόλυνση ζύμης στο στόμα ή τόσο περίπλοκες όσο μια μόλυνση ζύμης στο ήπαρ.

Οι σκύλοι μπορούν να μολύνουν από βακτήρια ή ζυμομύκητες. Οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να προέρχονται από βακτήρια στο αίμα και μπορεί να προκληθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα ενός σκύλου ή από μόλυνση ζύμης. Τα σκυλιά μπορούν να μολύνουν από κάθε λογής διαφορετικά πράγματα όπως σκουλήκια και τσιμπούρια. Οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να είναι πολύ επώδυνες και ένας σκύλος μπορεί να τις πάρει από το μηδέν και από ένα δάγκωμα.
Οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορούν να αντιμετωπιστούν για σκύλους εάν έχετε σκύλο που έχει βακτηριακή λοίμωξη. Είναι σημαντικό να κάνετε το τεστ του σκύλου σας για βακτηριακές λοιμώξεις. Ο σκύλος πρέπει να ελέγχεται για βακτήρια ή ζυμομύκητες που βρίσκονται στο αίμα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί εάν έχετε ένα σκυλί που έχει μολυνθεί από βακτηριακές ή μολύνσεις ζύμης, πρέπει να δείτε τι το προκαλεί και να το αντιμετωπίσετε το συντομότερο δυνατό.
Τα βακτήρια και τα παράσιτα μπορούν να ζήσουν στους σκύλους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ξέρετε πώς να τα διαχειρίζεστε και να τα αντιμετωπίζετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.