Categories
Ράτσα Σκύλων

Πώς έχουν αλλάξει οι ράτσες των σκύλων – Ο πλήρης οριστικός οδηγός

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα που εκτρέφει σκύλους στον ίδιο βαθμό με οποιαδήποτε άλλη, και είναι καλό. Όσον αφορά το πώς δημιουργούνται και εκτρέφονται τα σκυλιά, είμαστε η μόνη χώρα που έχει τα ίδια πρότυπα για το πόσους απογόνους μπορούμε να παράγουμε. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στη γενετική σύνθεση των φυλών που εκτρέφονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα καλά καθορισμένο πρότυπο φυλής και οι σκύλοι που εκτρέφονται σύμφωνα με αυτό το πρότυπο είναι γενετικά πανομοιότυποι.
Η χρήση συγκεκριμένων φυλών σκύλων προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Κάρολο Δαρβίνο. Πρότεινε τη χρήση σκύλων για να επιταχύνει την εκτροφή των καλύτερων σκύλων. Ο Δαρβίνος ενδιαφερόταν για τη δική του ικανότητα να εκτρέφει τα καλύτερα σκυλιά και δεν ενδιαφερόταν για την επίδραση αυτών των αλλαγών σε άλλες ράτσες. Τον ενδιέφερε η επίδραση των σκύλων στους ανθρώπους και η επίδραση των ανθρώπινων πράξεων στον κόσμο γενικότερα.
Πώς έχουν αλλάξει οι φυλές των σκύλων με την πάροδο του χρόνου
Η εκτροφή σκύλων έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Οι ράτσες δημιουργήθηκαν για να παράγουν έναν συγκεκριμένο τύπο σκύλου που θα υπερέχει για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Για παράδειγμα, οι ράτσες «τεριέ» εκτράφηκαν αρχικά για να κυνηγήσουν και να προστατεύσουν, επομένως τείνουν να έχουν κοντό, παχύ και δυνατό σώμα με πυκνό κόκκαλο. Αυτοί είναι οι τύποι σκύλων που ταιριάζουν καλύτερα για κυνήγι. ”
Καθώς η οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών μεγάλωνε, το ίδιο αυξήθηκε και η ζήτηση για κατοικίδια σκυλιά. Αυτό δημιούργησε μια αγορά για τους κτηνοτρόφους, όπου μπορούσαν να πουλήσουν κουτάβια στο κοινό. Τα μεγέθη και τα χαρακτηριστικά των φυλών άλλαξαν καθώς η αγορά μεγάλωνε και η ζήτηση για συγκεκριμένες ράτσες αυξανόταν. Αυτή η αλλαγή βοηθήθηκε από το γεγονός ότι οι κτηνοτρόφοι μπόρεσαν να απαλλαγούν από ορισμένα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά, όπως τα χαμηλά αυτιά, εξαλείφοντάς τα στη διαδικασία αναπαραγωγής.
Μπουλ Τεριέ
«Λυπάμαι, κύριε», είπε ο κύριός μου, «αλλά δεν μπορώ να κακοποιήσω ξανά το σκυλί. Με δάγκωσε μια φορά και δεν έχω την πολυτέλεια να το ξανακάνω. Είναι επικίνδυνο σκυλί.
Αυτά τα σκυλιά είναι μεγαλύτερα από το Bull Terrier, με μακρύτερες μύτες και αυτιά και πιο επίπεδη μουσούδα. Είναι γνωστά για τα απίστευτα δυνατά σαγόνια τους και το στόμα τους είναι συχνά μεγαλύτερο από αυτό ενός Bull Terrier. Πολλοί κτηνοτρόφοι θεωρούν ότι είναι μια διασταύρωση ενός Bull Terrier και ενός Doberman Pinscher.
κινέζικο Σαρ Πέι
Ο απώτερος σκοπός αυτής της φυλής, όπως συμβαίνει με όλα τα Murphy, είναι να φυλάει το σπίτι. Διαπρέπουν σε αυτή τη δουλειά, καθιστώντας τους εξαιρετικούς γκαρντ και κεφαλές χωρίς πρόβλημα. Είναι εξαιρετικά με τα παιδιά και με άλλα σκυλιά που δεν είναι εξοικειωμένα. Τα περισσότερα Σαρ Πέι έχουν εξαιρετικούς τρόπους με το λουρί, έτσι δεν τραβούν συχνά ή πηδούν εκτός και αν αισθάνονται άνετα και μπορούν να το χειριστούν.
Το Shar Peis θεωρείται η πιο έξυπνη ράτσα σκύλων στον κόσμο. Είναι γνωστό ότι είναι αγαπημένα, πιστά και προστατευτικά ζώα και είναι πολύ υπομονετικά και υπάκουα. Είναι επίσης γνωστά για το φιλικό και παιχνιδιάρικο ταμπεραμέντο τους.
Τσόου Τσάου
Πώς έχουν αλλάξει οι ράτσες των σκύλων
Τα σκυλιά Chow Chow είναι επίσης γνωστά για την ευφυΐα τους. Είναι γνωστοί για την αγάπη τους να παίζουν με άλλα σκυλιά και να μαθαίνουν τους τρόπους άλλων σκύλων. Είναι επίσης γνωστοί για την ευφυΐα, την ηγεσία και την πίστη τους.
Είναι οι πιο δημοφιλείς από όλες τις ράτσες σκύλων. Τα σκυλιά Chow Chow είναι εξαιρετικά έξυπνα και είναι γνωστό ότι είναι πολύ αφοσιωμένοι, στοργικοί και προστατευτικοί με τον ιδιοκτήτη τους. Είναι επίσης γνωστοί για την ήρεμη και ήρεμη διάθεσή τους. Θεωρούνται ήσυχα και ήρεμα σκυλιά και δεν ενθουσιάζονται συχνά.
Αγγλικό μπουλντόγκ
Όπως το Τσιουάουα και το κανίς, ο σκύλος αγγλικού ταύρου εκτράφηκε για να έχει ένα κοντό, επίπεδο σώμα με κοντή πλάτη, αλλά ένα μακρυπόδι, μυώδες σώμα με φαρδιούς ώμους. Αυτός ο συνδυασμός δίνει στον σκύλο τους πιο δυνατούς ώμους από όλες τις ράτσες που συνήθως θεωρούνται ισχυρές. Ένας σκύλος English Bull είναι επίσης γνωστός για το χαλαρό βάδισμά του.
Το αγγλικό μπουλντόγκ είναι μια αρχαία φυλή που μπορεί να ανιχνεύσει την καταγωγή του εκατοντάδες χρόνια πίσω στο αγγλικό μαστίφ της μεσαιωνικής περιόδου. Το αγγλικό μπουλντόγκ εξακολουθεί να είναι μια πολύ σημαντική ράτσα σκύλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και παραμένει ένα δημοφιλές σκυλί επίδειξης, εργάζεται κυρίως ως βοσκός, αν και εκπαιδεύεται επίσης ως σκύλοι εργασίας για μια ποικιλία εργασιών.
Γερμανικός Ποιμενικός Σκύλος
Θεωρούμενος από πολλούς ως ο «σκύλος-φύλακας» της ράτσας German Shepherd, ο Γερμανικός Ποιμενικός έχει μια πολύ σημαντική θέση στη δημοτικότητα της ράτσας. Ωστόσο, είναι επίσης η πιο έξυπνη από τις φυλές και η πιο εκπαιδεύσιμη, γεγονός που της επέτρεψε να εκπαιδεύεται για να εκτελεί πολλές εργασίες, όπως να πηγαίνει στον κτηνίατρο, να κυνηγάει αυτοκίνητα και ακόμη και να παίρνει αντικείμενα. Τόσο όταν εργάζεται όσο και όταν ξεκουράζεται, ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος με μεγάλη επιθυμία να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του και προθυμία να μάθει.
Οι Γερμανοί Ποιμενικοί είναι αφοσιωμένα οικογενειακά κατοικίδια. Εκτρέφονται για να είναι ευγενικοί, πιστοί και να καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους. Οι Γερμανοί Ποιμενικοί κάνουν υπέροχα οικογενειακά σκυλιά καθώς είναι και τα δύο μεγαλόσωμα, δυνατά και στοργικά.
Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένας κυρίως σκύλος εργασίας που χρησιμοποιείται για διάφορες δουλειές. Αυτές οι δουλειές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, βοσκή, φύλαξη, έρευνα και διάσωση και αγώνες έλκηθρου σκύλων. Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα και πιστά σκυλιά που μπορεί να έχει κάποιος. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ δραστήρια σκυλιά, και ενώ είναι πιστά, τείνουν επίσης να είναι κάπως ξεροκέφαλα και ανεξάρτητα.
Ναπολιτάνικο Μαστίφ
Πώς έχουν αλλάξει οι ράτσες των σκύλων
Οι σκύλοι ναπολιτάνικο Mastiff είναι γνωστοί για την πίστη και τη στοργή τους. Είναι γνωστά για την ευφυΐα τους και η ευφυΐα τους θεωρείται ένα χαρακτηριστικό που τους ξεχωρίζει από άλλες ράτσες. Είναι επίσης γνωστοί για την ικανότητά τους να εργάζονται ως ομάδα. Είναι τα πιο στοργικά από όλα τα σκυλιά και είναι γνωστά για την αφοσίωσή τους και το αχώριστο τους από τους ιδιοκτήτες τους.
Το ναπολιτάνικο Mastiff είναι το πιο διάσημο από τις παραδοσιακές ράτσες Mastiff. Το Ναπολιτάνικο Μαστίφ είναι μια αρχαία ράτσα, με καταγωγή από την Ιταλία. Είναι μεγάλα, δυνατά και έξυπνα σκυλιά. Είναι επίσης ευγενικοί, πιστοί και στοργικοί.
Οι σκύλοι ναπολιτάνικο Mastiff είναι μια πολύ ποικιλόμορφη ράτσα και θεωρούνται μια από τις πιο ευέλικτες ράτσες στον κόσμο. Θεωρούνται πολύ έξυπνοι, αλλά και πολύ ενεργητικοί και είναι γνωστοί για τον ενεργό, εξωστρεφή και δραστήριο τρόπο ζωής τους.
Πατημασιά
Το Pug είναι ένας κοντότριχος, μεσαίου μεγέθους σκύλος, με κοντό, στιβαρό σώμα και μακριά, σγουρή ουρά. Το Pug θεωρείται ο σκύλος εργασίας της επιλογής για πολλούς ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Pug είναι επίσης γνωστό για την ευφυΐα του και την ικανότητά του να εκτελεί πολλές εργασίες ρόλων.
Το Pug είναι ένα χαριτωμένο, έξυπνο και στοργικό σκυλί. Το Pug είναι ένας τύπος σκύλου που χρησιμοποιείται στον κόσμο του κυνηγιού και της εργασίας και χρησιμοποιείται συχνά ως σκύλος φύλακας ή σύντροφος. Ο σκύλος Pug είναι ένας πολύ γνωστός και αγαπημένος σκύλος και είναι ένας πολύ δημοφιλής σκύλος εργασίας σε πολλά εργασιακά περιβάλλοντα όπως οι στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις. Ένα Pug αγαπά επίσης την οικογένειά του και είναι ένα πολύ φιλικό σκυλί που εκπαιδεύεται εύκολα.
Μπουλ Τεριέ
Το Bull Terrier είναι ένας μικρόσωμος, κοντότριχος, μεσαίος έως κοντόσωμος σκύλος, με κοντό, στιβαρό σώμα και μακριά, χοντρή ουρά. Το Bull Terrier θεωρείται σκύλος εργασίας και χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους εργασίας. Το Bull Terrier είναι μερικές φορές γνωστό ως βοσκός, απλώς και μόνο λόγω του μικρού του μεγέθους. Το Bull Terrier είναι ένας μικρός σκύλος εργασίας και είναι επίσης γνωστός για την ευφυΐα και την ικανότητά του να εκτελεί εργασίες όπως αναζήτηση, φύλαξη και περιπολία.
Το Bull Terrier είναι ένας μακρυμάλλης σκύλος, με μακρύ, μυώδες σώμα και κοντό, κοφτερό σώμα. Το Bull Terrier θεωρείται πιστό και στοργικό σκυλί. Το Bull Terrier θεωρείται επίσης ένα από τα πιο έξυπνα σκυλιά στον κόσμο. Είναι μεγάλα, δυνατά σκυλιά που είναι πολύ έξυπνα.
Ιρλανδικό Σέττερ
Ο σκύλος Irish Setter είναι ένας κοντότριχος, μικρόσωμος, στιβαρός σκύλος, με μακρύ σώμα και κοντό, κοφτερό σώμα. Ο σκύλος Irish Setter είναι ένας πολύ έξυπνος σκύλος και χρησιμοποιείται συχνά στο κυνήγι και στον στρατό. Το Irish Setter θεωρείται συχνά ως σκύλος εργασίας και χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους εργασίας. Το Irish Setter είναι ένα πολύ έξυπνο σκυλί που χρησιμοποιείται για το κυνήγι, και χρησιμοποιείται επίσης για καθήκοντα φύλακα.
Τα ιρλανδικά σέττερ είναι ένα είδος σκύλου εργασίας. Το Σέττερ είναι ένας μικρόσωμος, κοντότριχος, μεσαίος σκύλος. Το Setter είναι επίσης γνωστό για την ευφυΐα και την ικανότητά του να εκτελεί πολλές εργασίες, όπως αναζήτηση, περιπολία και φύλαξη. Ο σκύλος Σέττερ θεωρείται επίσης ένα από τα πιο πιστά και στοργικά σκυλιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.